Υπηρεσίες

Αξιολόγηση Χρηματοδοτικών Ευκαιριών

Η ΣΤΑΔΙΟΝ έχει σημαντική εμπειρία στην παροχή υπηρεσιών Συμβούλου που αποβλέπουν στην αξιοποίηση της Εθνικής και Κοινοτικής πολιτικής για τη χρηματοδότηση επενδύσεων. Στις υπηρεσίες αυτές περιλαμβάνονται η προετοιμασία της αίτησης για χρηματοδότηση, η υποστήριξη στην χρηματοοικονομική διαχείριση του έργου και στη διαμόρφωση των απαιτούμενων εκθέσεων φυσικής και οικονομικής προόδου.

Στο πλαίσιο αυτό, έχουν παρασχεθεί υπηρεσίες Συμβούλου σε Νομικά Πρόσωπα του Δημοσίου, σε Ιδιωτικές Εταιρείες, καθώς και σε Κοινοπραξίες Δημόσιων και Ιδιωτικών φορέων, για την εξασφάλιση χρηματοδότησης από μία σειρά Κοινοτικών Προγραμμάτων.

Διευθυνση

Μαυρομιχάλη 21, 10680, Αθήνα

Επικοινωνία

Τηλέφωνο: 210-3610644

Αρ.ΓΕΜΗ: 2000201000
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Social: Facebook Stadion

Ωραριο Λειτουργιας

Δευτέρα - Παρασκευή: 09:30 -17:00

Σάββατο, Κυριακή Κλειστά


ΣΤΑΔΙΟΝ Α.Ε.

Συμμετοχή στη δράση «Ψηφιακό Βήμα» του Ε.Π ΕΠΑνΕΚ (ΕΣΠΑ 2014-2020)

Στο πλαίσιο της δράσης «Ψηφιακό Βήμα» του Ε.Π ΕΠΑνΕΚ (ΕΣΠΑ 2014-2020), η εταιρεία ΣΤΑΔΙΟΝ Α.Ε, πραγματοποίησε προμήθεια ηλεκτρονικών υπολογιστών και εξοπλισμού γραφείων, εφαρμογές γραφείου (antivirus κ.λ.π), εξειδικευμένων λογισμικών και φιλοξενίας (hosting κ.λ.π), παρουσία στα social media και ανάπτυξη ψηφιακής πολιτικής ασφάλειας. Κωδικός έργου: Ν10ΨΒ-001709.


Copyright © 2022 ΣΤΑΔΙΟΝ Α.Ε.. Με την επιφύλαξη κάθε δικαιώματος. Σχεδίαση ΕΠΑΦΟΣ Συστήματα Πληροφορικής.